EETHUIS VERONA

EETHUIS VERONA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 196 beoordelingen
29 mrt 2020 om 21:04 Vorige keer besteld, werd niet bezorgd volgens de corona regels. Eten was koud en totaal niet lekker, helaas weg moeten gooien. Review kwam hier ook niet te staan. Maar dit keer was de bezorging volgens de corona regels en het eten uitstekend!
23 mrt 2020 om 1:17 Het eten was erg lekker voor hun kapsalon vind ik best lekker, ze waren netjes op tijd, daarin tegen kon het eten iets warmer zijn, ik ben het wel eens met de bezorgkosten die is best wel duur voor iets wat dicht bij zit. Dank je.
22 mrt 2020 om 13:07 Gewoon geweldig. Erg goed en lekker!
20 mrt 2020 om 20:20 Super nette bezorging. Alles goed warm en smaakte super.
10 mrt 2020 om 19:18 5 euro vragen voor een kleine portie Tiramisu vind ik veel te duur, doe iets aan die prijs zou ik voor willen stellen! De bijgeleverde frites hadden warmer mogen zijn. De bezorging was lekker op tijd, daar houden we van!
9 mrt 2020 om 21:40 Goede levering! Ontzettend goed behandeld, wensen uitgevoerd. Goede zaak en snelle levering eten goed:) Thanks mannen
6 mrt 2020 om 19:33 NIET te eten. 2adana schotels besteld €12,50 p. Schotel en dan worden er 2 adana spiezen uit de diepvries gebracht van €1,- p. Stuk.Het leken net fietsbanden.dit was echt niks waard. En je betaald 5euro bezorg kosten maar ik moest ze tegemoet rijden
2 mrt 2020 om 12:41 ze waren de frites vergeten
2 mrt 2020 om 7:37 bijkomende kosten erg hoog, 5 euro bezorgkosten terwijl het in hetzelfde dorp bezorgd wordt, verder moet kontant betaalt worden wat ook niet handig is dus i-deal rekent ook 0,25, plus bijbetalen voor extra ham en champignons ook nog eens 3 euro... jammer.
22 feb 2020 om 20:12 Zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar